Corona Mediation

Hulp nodig tijdens Corona?

De corona-maatregelen brengen veel onzekerheden en spanningen met zich mee. Opeens werken we massaal thuis. Wat veel emoties en stress met zich meebrengt. Problemen in de thuissituatie waar we nog niet eerder mee te maken hebt gehad.

Wij, Anita Degeling en Eveline Corbet zijn familie mediator en arbeidsmediator. Samen helpen wij jullie door praktische handvatten te geven en mentale ondersteuning te bieden door middel van gespreksbegeleiding.

Zoals bij:

  • Conflicten (onenigheid) in de thuissituatie tussen partners
  • Conflicten tussen ouders en kinderen vanaf 12 jaar
  • Combinatie thuiswerken en gezin vormgeven
  • De emoties die spelen bespreekbaar maken
  • Het structureren van inspanning en ontspanning
  • Hoe bewaak ik mijn persoonlijke grenzen
  • Behoeften in kaart brengen

Het doel is balans creëren, door gesprekken aan te gaan en behoeften en verlangens in kaart te brengen. Emoties krijgen de ruimte, om zo weer de communicatie soepel te laten verlopen.

Wij zijn neutraal en onpartijdig. Wij begeleiden, bieden structuur en zorgen dat er ruimte komt, om in goed overleg tot een oplossing te komen.

We hebben eerst een intake gesprek, waarna wij twee keer een 1½ uur durende sessie hebben bij ons op kantoor in Heerhugowaard, of in overleg bij jullie thuis. Kosten €795,-

Door onze kwaliteiten te bundelen en deze (preventief) in te zetten, verbeteren de verhoudingen binnen jullie gezin. Samen kijken we waar jullie naar toe willen.

Wilt u een kennismakingsgesprek? Vul hieronder het contactformulier in. Wij nemen contact met u op en samen kijken we naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie en vragen, neem dan gerust contact op. Laat je naam en telefoonnummer achter via onderstaand formulier.