Familiemediation

Zelfs in de beste families komen ze voor. Conflicten en vertroebelde verstandhoudingen. De oorzaken daarvan kunnen uiteenlopen. Financiële kwesties, verandering in de samenstelling van de familie, verdeling van zorg- of opvoedtaken, erfenissen met (of zonder) koude uitsluiting: er kan veel verschil van inzicht uit voortkomen. Hoe ga je daarmee om? Nauwe contacten met dierbare familieleden raken bij conflicten niet zelden ernstig verstoord of verdwijnen soms zelfs volledig. Het gemis aan contact veroorzaakt diepe emotionele wonden aan weerskanten.

Een familieconflict beïnvloedt vaak meer dan slechts enkele levens. Denk aan ouders, kinderen, neven en nichten die initieel volledig buiten het conflict staan maar er ongewild in worden meegezogen. De gezamenlijke pijn is dan groot. Als je in staat zou zijn om de ergste pijnpunten te verzachten, is de winst al enorm! Laat mij jullie daarbij helpen. Als familiemediator weet ik hoe je de angel uit een conflict haalt.

Soms kan een zetje in de goede richting al zorgen voor verlichting. Hoe zou het voelen om weer on speaking terms te komen met jouw familie en af te rekenen met slepende emotionele stress? Kom kennismaken, dan kijken we of het onderling klikt en aan welke ondersteuning jullie behoefte hebben. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos. Daarna beslis je samen of je ervoor wil gaan en op welke manier. Tot snel.

Voor meer informatie en vragen, neem dan gerust contact op. Laat je naam en telefoonnummer achter via onderstaand formulier.