Relatiemediation

Relatiemediation: wacht niet tot het te laat is
Wie al wat langer in een relatie zit, zal het herkennen. Verliefdheid en onstuimige passie maken in de loop van de tijd plaats voor houden van en wederzijdse genegenheid. Niets mis mee, dat is wat je wil toch…. Maar op het moment dat genegenheid plaatsmaakt voor de gezapigheid van een broer-zusrelatie, loert er gevaar. En als kleine irritaties inslijten tot terugkerende patronen, dan wordt het steeds moeilijker om de vicieuze cirkel te doorbreken. Voor je het weet, slaap je apart en lijkt passionele seks iets uit een lang vervlogen verleden. De verleiding kan dan groot zijn om de passie buiten de relatie te zoeken. Als jij of je partner hier een grens overgaat, is jullie liefde dan sterk genoeg om de emotionele schade te herstellen? Hoe krijg je weer vertrouwen in elkaar?
Liefde kan op vele manieren te lijden krijgen, zowel van interne als externe stoorzenders. We staan immers ook onder invloed van familie, vrienden en kennissen die doorgaans maar één kant van het verhaal kennen en hun oordeel daarop baseren.
Hoe stop je het proces van een relatie die door je vingers glipt? Hoe buig je de neergaande spiraal om?
Als relatiemediator help ik jullie graag. Onder jullie gevoelens van onvrede en emotionele pijn gaan behoeftes schuil. Als we die verborgen behoeftes weten bloot te leggen en er op de juiste manier woorden aan geven, ontstaat er een andere dynamiek. Dat stelt jullie in staat om weerstanden en ingesleten patronen te doorbreken. Gaandeweg het mediationproces ontstaat dan weer ruimte voor genegenheid. Jullie onderlinge afstand wordt voelbaar kleiner en uiteindelijk vinden jullie ook samen de weg terug naar de slaapkamer.
Wacht niet tot het te laat is. Al te vaak heb ik gezien dat partners elkaar kwijtraken door het neergaande proces op zijn beloop te laten. Ze doorzien niet voldoende wat er gaande is en weten al helemaal niet wat ze eraan kunnen doen. Dat laten jullie niet gebeuren toch? Het is tijd om de koe bij de horens te vatten!
Kom kennismaken, dan kijken we of het onderling klikt en aan welke ondersteuning jullie behoefte hebben. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos. Daarna beslis je samen of je ervoor wil gaan en op welke manier. Tot snel.

Voor meer informatie en vragen, neem dan gerust contact op. Laat je naam en telefoonnummer achter via onderstaand formulier.