Tarieven

Onderstaand vind je de tarieven van Degeling Mediation en Coaching.

Dienst Tarief
Intake gesprek Gratis
Mediation € 150,- per uur ex. BTW (incl. BTW 181,50)
Corona-mediation Pakketprijs van € 795,- incl. BTW en reiskosten
Coaching € 65,- per uur ex. BTW (incl. BTW 78,65)

Naast het tarief per uur wat tijdens de gesprekken gehanteerd wordt, worden er ook uren en kosten gemaakt voor verslaglegging op kantoor, eventuele reisuren en voor bijvoorbeeld het inhuren van deskundige op een specifiek terrein. Ook over deze kosten worden vooraf duidelijke afspraken gemaakt.

Ook is het mogelijk vooraf afspraken te maken over een bepaalde vaststaande pakketprijzen. Hierdoor weet je precies wat je kwijt bent aan mediation en kom je niet voor verrassingen te staan.

Veelal worden de kosten 50/50 verdeeld onder de partijen. Echter is alles bespreekbaar.

Ook kan er bij de Raad van Rechtsbijstand een toevoeging voor u worden aangevraagd. Dit kan u veel geld schelen. Voor meer informatie over deze toevoeging, zie www.rvr.org

Gratis nazorg

Na afronding van een geslaagde mediation is het mogelijk gratis een gesprek plaats te laten vinden. Het advies is dit na 3-6 maanden te laten plaatsvinden om te bespreken of de eerdere oplossingen en afspraken nog goed werken voor jullie.

Voor meer informatie en vragen, neem dan gerust contact op. Laat je naam en telefoonnummer achter via onderstaand formulier.