Tarieven

Iedere situatie of zaak is anders. Na een aanvraag en eventuele eerste (gratis) kennismakingsgesprek, maak ik graag een passende prijs voor de situatie.

Mediation

Wat goed om te weten is, is dat bij mediation de kosten bij helft worden verdeeld.
Mochten jullie een rechtsbijstandsverzekering hebben, is dat ook verstandig om na te kijken. Hierin bekijken/navragen of jullie verzekerd zijn voor mediation en voor welk bedrag. Dat zou ook kunnen schelen in de kosten.

Ook is het mogelijk vooraf afspraken te maken over een bepaalde vaststaande pakketprijzen. Hierdoor weet je precies wat je kwijt bent aan mediation / coaching en kom je niet voor verrassingen te staan.

Gratis nazorg

Na afronding van een geslaagde mediation is het mogelijk na enige tijd een gratis gesprek plaats te laten vinden. Het advies is dit na 3-6 maanden te laten plaatsvinden om te bespreken of de eerdere oplossingen en afspraken nog goed werken voor jullie.

Relatiecoaching

Helaas wordt relatiecoaching niet vergoed door de zorgverzekering. Het voordeel hiervan is dat er geen toestemming of doorverwijzing van de zorgverzekeraar / huisarts nodig is. Mochten jullie interesse hebben in relatiecoaching zal ik een passende offerte voor jullie maken. Wel is het belangrijk om ongeveer 2 weken tussen iedere sessie te houden om het proces op gang te houden. Mochten jullie momenteel niet de financiƫle middelen hebben om hulp in te roepen, geef dit dan ook aan bij mij. Ik help graag iedereen en zal bekijken welke aangepaste offerte in op jullie situatie kan maken.

Voor meer informatie en vragen, neem dan gerust contact op. Laat je naam en telefoonnummer achter via onderstaand formulier.