Testimonial

Hieronder leest u enkele ervaringen van cliënten.
♥ “In een heftige periode konden we toch snel de juiste punten in ons ouderschapsplan opstellen. Anita heeft hier ontzettend fijne begeleiding aangeboden om een zo duidelijk mogelijk plan te schrijven. Dit zorgt voor rust en overzicht. Hierdoor was er voor mijn ex-partner en ik ruimte om ook bij het emotionele proces stil te staan en onze kinderen daar zo goed als mogelijk in te begeleiden. Om iemand erbij te hebben die het vanaf een andere kant kan / wil bekijken en daarmee kon begeleiden / sturen naar een oplossing, was zonder een goede mediator niet mogelijk geweest. Ik ben dus zeer tevreden over hoe Anita dit proces heeft begeleidt. Ze is daadkrachtig en deskundig. Ik zou Anita zeker aanraden!”
♥ “Ik ben bij Anita terecht gekomen daar ik in een ingewikkelde scheidingsprocedure zat. Anita kwam direct met praktische adviezen op papier waar ik veel aan heb gehad. Daardoor kon ik zelf weer aan de slag. Er komt zoveel op je af bij een scheiding. Dan is het fijn als iemand helder kan maken aan welke punten je absoluut moet denken. Daarnaast kwam Anita heel integer en empathisch op mij over. Ze gaf mij een goed gevoel, dat ik de scheiding aan kan. Mede door haar levenservaring op dit gebied, komt zij kundig over. Anita weet waar ze het over heeft. Ik zou haar ten zeerste aanbevelen.”
♥ “Via via kwam ik in contact met Anita. Ik kwam net uit een vechtscheiding. Zat er echt doorheen en begreep een aantal dingen echt niet. Anita heeft daar verandering in gebracht. Door haar adviezen en steun kreeg ik weer meer rust en hoop. Het was heel fijn om zaken aan haar voor te leggen en vervolgens tips te krijgen om te handelen. Rust gaf ze me en kracht om niet op te geven, maar vol te houden. Ik ben haar ontzettend dankbaar. Een heel fijn en warm mens.” 

Voor meer informatie en vragen, neem dan gerust contact op. Laat je naam en telefoonnummer achter via onderstaand formulier.